Presentem la capçalera. Avui la erra

Us explicaré 3 històries.

1. Aquesta lletra de fusta és de la botiga La-a . Una botiga que encara va més enllà del Món Paral.lel.  S’hi pot trobar des de gerres per l’aigua a llibretetes, a tot tipus de recipients per posari flors o plantes, penjolls i d’altres coses…estranyes? diferents?
Com per exemple aquestes lletres que estan fetes a Indonèsia amb fusta de barques velles. Això és reciclar! Valen 10 € i fan una mica més d’un pam. Normalment tenen quasi tot l’abecedari però com els hi passava als de la llibreria COMPÀS de Cardedeu la primera que s’acaba sempre és la A.

2- Aquesta R viu recolzada en un mirall.
Un dia anava pel carrer i veig sortir d’una porteria una noia amb 2 maletes, una motxilla i un mirall sota el braç. Trasllat al canto! I veig que deixa el mirall al costat dels contenidors d’escombreries i marxa sense mirar enrera. M’acosto al mirall i veig que és un senzill mirall d’IKEA  i que està nou. I me l’enduc.

Però no m’acabava de fer el pes així de fusta clara i tan senzillet per a una habitació on domina el blanc i el vermell. I aleshores vaig pensar que, justament a la botiga La-a, havia comprat un parell de rotlles de cinta adhesiva de colors.

3- El japonesos han inventat moltes coses però ara el més cool en el món del Món Paral.lel és el Washi Tape. Aquestes cintes adhesives de colors. Hi ha fins i tot blocs sencers dedicats a les diferents aplicacions del whasi tape com ara aquest però en podeu trobar molts més. O sigui que vaig posar primer el fosc a la part més exterior i el que és més trasllúcid a la part de dins.Les cantonades els vaig tallar al biaix. Jo trobo que fa un efecte molt xulo. De moment només tinc aquest dos rotlles.
Quan s’acabin canviaré de color.

Roser

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s