2 calendaris d’advent amb sobres

Que ja s’acosta el dia 1 i hem de començar a posar calendaris d’advent!
A la xarxa n’hi ha a milers o sigui que d’inspiració la que vulgueu. Us ensenyo aquests dos calendaris molt semblants que estan fets amb sobres.
1- Sobres i targetes de Nadal.
D’una pila de targetes de Nadals vaig retallar  el tros que més m’agradava i el vaig enganxar en els sobres que m’havien regalat feia temps. Vaig imprimir els números fins el 24 i els vaig tallar amb la perforadora de rodones.
Penjant un cordillet d’un quadre a l’altre d’un pany de paret llarg vam anar penjant el sobres amb pinces d’estendre de colors.
I dins dels sobres doncs, caramels, lacasits, algun missatge, un xiclet…Ah! i desordenats per a que s’hagi de buscar el número!

2- Sobres i una mica d’scrapbooking
Un sobres més petits que els anteriors i amb les perforadores per a les rodones grans i papers d’aquests amb dues cares estampades que podem trobar a les cases d’scrapbooking (tècnica de fer àlbums, quadres i targetes a base de retalls i petites coses enganxades)
I aquí els números són dibuixats i retallats. El quadrat vermell és com un canaló retallat amb tisores de ziga-zaga. I a dins el mateix que en els altres…

Roser

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s