Pops en quatre temps

El primer temps és quan els va pescar l’Eduard aquest estiu passat
IMG_3177El segon és quan els vaig congelar per a que es trenquessin les fibres i fos més tendre. El vaig congelar fent-ne dues parts: els més petits per una banda i el gros per l’altra.
IMG_3178
El tercer temps és quan vaig fer amb ceba els més petits. Primer els vaig bullir i després fets a la caçola amb molta ceba
IMG_3179I el quart temps és quan els vaig fer amb romesco “pifa” i un llit de patates.
Vaig coure el pop i després vaig afegir la picada d’alls, ametlles, pa torrat, oli, vinagre pebre vermell dolç i picant. es deixa bullir una estona més. es posa damunt de les patates una estona abans de servir
foto(12) foto(1)

Mònica

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s