Calamars amb ceba

Aquest és un plat deliciós i fàcil de fer.

Ingredients per a unes 4-5 persones:
– 4 calamars mitjans tirant a grandets
– 2 o 3 cebes segons si són massa grosses
– All, julivert i ametlles per fer una picada
– Una copeta de conyac o vi blanc
– Una cullerada de cafè de pebre vermell que no piqui
– Oli i sal
IMG_3383

1- Es posa en cru en una cassola de ferro amb cinc cullerades d’oli, més o menys, els calamars tallats i rentats i la ceba tallada a juliana i es sala lleugerament
IMG_33842- Es tapa amb la tapadora i es deixa coure una mitja hora a foc mig. Veureu que deixa anar aigua i és amb el que és cou.
3- Quan la ceba ja està més tova i els calamars han canviat de color s’hi tira el conyac i es deixa reduir una mica
4- Es tira el pebre vermell
5- Es remena una mica i s’hi tira la picada de l’all i julivert amb ametlles i es deixa coure un quart d’hora més.
Veureu quina oloreta va fent
IMG_34116- Es rectifica de sal i si voleu li podeu posar una mica de pebre negre.
És molt més bo si està fet del dia abans!!

Roser

 

 

Anuncis

One thought on “Calamars amb ceba

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s