Salsa de taronja

Una salsa molt fàcil de fer i que queda molt bé amb peixos o pollastre a la planxa és la salsa de taronja. Avui l’he fet amb pit de pollastre.
1- Es cou el pit de pollastre a la planxa i es posa en un plat
2- En una paella es posa una mica d’oli, com per a una truita a la francesa i s’hi tiren un grapat de pinyons. El foc fluixet que no es cremin els pinyons.
IMG_35403- Mentre els pinyons es van daurant es fa un suc de taronja amb una taronja
4- Quan els pinyons ja estan daurats es tira els suc de taronja i es va remenant mentre es va reduint
IMG_35415- Quan ja té més textura de caramel que de líquid es treu del foc i es tira per damunt de la carn o el peix
IMG_3545No queda gens àcid i li dóna un gustet molt bo!

Lurdes

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s