Paté de bolets

Hola! La recepta l’he tret del llibre Mis recetas de cocina anticáncer, de la Dra.Odile Fernández, súper sa!
Ingredients:
01_Ingredients

  • 250gr de bolets (jo he utilitzat bolets shiitake)
  • Una ceba
  • 5 o 6 branquetes de julivert
  • 2 grans d’all
  • 2 cullerades d’oli
  • Vinagre de poma
  • 1 culleradeta de cúrcuma en pols
  • Pebre negre
    Elaboració:
    1- Es talla ben petits els bolets, la ceba i l’all, s’escalfa la paella amb 2 cullerades d’oli i s’hi aboca tot
    2- Es deixa a foc lent durant 20 minuts
    02_Picadeta13- Després s’hi afegeix el julivert picat, la cúrcuma i una mica de pebre negre, es remena i es deixa un parell de minuts més
    03_Picadeta2 4- Ho passem tot per la batedora
    5- Tirem una mica de vinagre i ajustem de sal
    6- Es deixa refredar i ja està preparat per untar!
    05_Pate1
    Clara
Anuncis

One thought on “Paté de bolets

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s