Bunyols de bolets i moniato

La Marta em va suggerir aquests bunyols que han resultat ser un èxit total. La idea és aquesta
Ingredients:
– 1 ceba
– 1 bossa de bolets congelats o si els heu collit vosaltres un quilo aprox.
– 2 moniatos mitjans
– 1 ou
– 1 got de llet
– farina
– all i julivert
– oli i sal
IMG_43181- Es cou la ceba tallada petita
IMG_43022- Es couen els bolets i un cop cuits es tallen amb les tisores
IMG_43053- Es pelen els moniatos crus i es tallen per poder-los posar a la picadora i es piquen
IMG_4306 - còpia4- Es barregen les tres coses en un bol i es prova de sal
5- Se separa el rovell de la clara d’ou

IMG_43076- Al rovell se li posa un polsim de sal i se li afegeix el got llet que no cal que estigui ple i es barreja bé
7- A la barreja de l’ou i la llet s’hi afegeix farina fins que queda una pasta ni molt líquida ni molt dura. Més o menys aixÍ
IMG_4308 - còpia8-
S’afegeix aquesta pasta a la barreja dels bolets i el moniato picat. I també un all i julivert tallat petit
IMG_43129- Es bat la clara a punt de neu i s’afegeix al bol barrejant-la amb compte
IMG_431110- S’escalfa l’oli a la paella i quan està calent amb l’ajuda de dues culleres es van fent els bunyols que en treure de la paella anirem posant sobre paper absorbent.

Van quedar tant bons que només vaig tenir temps de fer la foto dels tres últims!

Roser

 

 

Advertisements

One thought on “Bunyols de bolets i moniato

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s