Coquetes de ceba

Em van regalar aquest tallador de massa i gairebé no l’havia fet servir. Fa poc he descobert que hi ha pasta de full rectangular que va molt més bé per tallar que l’ovalada.
IMG_4602[1]Al posar el tallador al damunt fa uns quadrats mida canapè que queden molt bé.
Per fer les coquetes he caramelitzat 6 cebes mitjanes a foc molt lent durant més d’una hora amb la cassola ben tapada. Un cop tallada la massa li he posat la ceba i parmesà ratllat a casa amb una mica de ciboulet que queda a l’hort. Quan ja gairebé estaven cuites he pensat que uns pinyons també li anirien bé però potser ja era massa tard i per això no estan torradets.
IMG_4597[1]IMG_4598[1]Han quedat delicioses. Un cop a la taula no n’ha quedat ni una!

Roser

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s