Galetes de canyella

Galetes de canyella fetes amb molta il.lusió amb el Diego.
IMG_5431Ingredients

  • 250 gr de mantega pomada
  • 265 gr de sucre glacé
  • 2 ous M
  • 600 gr de farina
  • 2 culleradetes de canyella

Preparació:
1- Primer tamisa la farina juntament amb la canyella i reserva.
2- Bat la mantega juntament amb el sucre glacé fins que estigui ben integrat. Incorpora els ous un a un perquè s’integrin bé.
3- Afegeix, a poc a poc, la mescla de farina i canyella que teníem reservada.
4- Amassa bé, amb les mans, sobre una superfície de treball enfarinada.
IMG_54235- Estira la masa, amb corró, sobre la taula (enfarinada, perquè no s’enganxi), intentant que quedi tota la massa amb el mateix gruix, d’uns 4mm o 5mm, pots ajudar-te amb unes baretes, palets xines, etc. si no tens un corró com el nostre
IMG_54246- Després talla amb el tallador que més t’agradi. Si fas servir diversos talladors de diferents grandàries tingues en compte que hauràs de fornejar per grandàries. Nosaltres vam fer servir un tallador rodó i després vàrem marcar amb un segell de galetes que al peque li encanta.
IMG_5425IMG_5426 IMG_5427

7- Fica les galetes a la nevera, almenys durant 2 hores, perquè al fornejar no perdin la forma.
IMG_5428TRUC! El millor és guardar-les en un tupper no gaire juntes i amb paper de forn entre capes, així del tupper van directes a la safata de forn
 8- Escalfa el forn a 180ºC amb calor a dalt i a baix, mentrestant col·loca les galetes sobre paper de forn en la safata (no les ajuntis molt perquè creixen una mica amb la calor).
9- Forneja-les durant uns 12 minuts a 180°C. Treu-les quan comencin a estar daurades.
VIGILA! En treure-les del forn estan molt toves, no les toquis encara, deixa que perdin una mica de calor i després les passes a una reixeta perquè acabin de refredar-se.
IMG_5678Les galetes, ja fredes, es conserven molt bé, bastant temps, si les guardes en un tupper ben tancat o en una llauna. Si les vols regalar les pots ficar en bossetes individuals tancades.
Que aprofiti!!
NOTA: aquesta recepta es de l’Alma Obregón

Elena

Anuncis

One thought on “Galetes de canyella

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s