Braç de gitano d’espinacs i formatge amb salsa de carbassa.

El dia de Pasqua vaig fer aquest plat per a la família i va agradar molt. A veure què us sembla

Ingredients:

–  ½ kg. de fulles d’espinacs
– 15 g. d’oli d’oliva
– 4 ous
– nou moscada, sal, pebre
-50 g. de parmesà ratllat + 30 g. de formatge ratllat

 Ingredients pel farcit

– 300 g. de crema de formatge
– 1 pebrot vermell gros o pebrots de piquillo (poden ser de llauna)
IMG_52891r Coure els espinacs a la paella amb l’oli. Un cop cuites triturar-les amb els rovells d’ou, formatge, sal,  pebre i nou moscada.
2n Muntar les clares a punt de neu i barrejar-les amb els espinacs.
3r Escampar la pasta sobre un paper de forn i enfornar a 200ºC uns 12-15 minuts  fins que estigui cuit i esponjós.
4t Treure el braç del forn i escampar els 30 g. de formatge ratllat per sobre, amb el braç encara calent.
Deixar refredar una mica. Farcir amb el formatge i el pebrot fent capes.
Caragolar i fer la salsa de carbassa.

Sandra

Advertisements

One thought on “Braç de gitano d’espinacs i formatge amb salsa de carbassa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s