Panna Cotta de pera i vainilla

Unes postres delicioses per menjar fresquestes ara que ve la calor.

Ingredients:

  • 3 peres
  • 1 beina de vainilla
  • 200 ml de nata líquida de 35% de m.g.
  • Un rajolí de llet
  • 4 cullerades de sucre
  • 3 fulles de gelatina
    IMG_52901r Pelar i tallar les peres a daus. Posar-les en un cassó al foc amb el sucre i deixar coure a foc suau durant uns 10 minuts.
    2n Triturar-les fins que en quedi un puré ben fi i tornar-les a posar al foc amb la nata i el rajolí de llet.
    3r Deixar coure la barreja a foc suau durant uns 5 minuts, i llavors incorporar les llavors de la vainilla.
    4t Deixar-ho al foc un parell de minuts més i posar-hi les fulles de gelatina prèviament hidratades en aigua freda.
    Repartir la barreja en diferents recipients i deixar refredar a temperatura ambient.
    Quan estigui fred ja es pot posar a la nevera un mínim de dues hores.Es pot decorar amb uns daus de codony
    Bon profit!

Sandra

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s