Cheescake amb mantega de cacauet

“Lo prometido es deuda” aquí teniu la recepta de la delícia entre les delícies, el cheescake de mantega de cacauet. Treguin paper i boli:
Necessiteu:

BASE (motlle de 18-20cm):
180gr Oreo
15gr sucre blanc
90gr mantega

FARCIT
180gr mantega de cacauet (jo vaig comprar una crema de cacauet del super de la marca Almendrina)
570gr formatge crema no light (diguem-li Philadelphia)
140gr sucre blanc
2 cullerades farina
4 ous (M)
65ml nata de muntar

 DECORACIÓ
300gr sucre glacé
125gr mantega pomada
125gr philadelphia (no light)
10 tapes d’Oreo triturades (en pols)
cheescake_cacauete

1- Preescalfar el forn a 180ºC.
2- I engrasar el motlle.
3- Triturem les Oreo per a la base ben fines.
4- Les barregem amb la mantega fosa (al microones una miqueta) i el sucre.
5- Cobrim la base del motlle i una mica dels laterals també.
6- El fiquem en la nevera.

7- Batem la Philadelphia amb la mantega de cacauet, el sucre i la farina, fins a tenir una barreja homogènia.
8- Anem incorporant els ous (d’un en un).
9- Per últim afegim la nata i batem una mica més.
10- Ho aboquem tot al motlle que teníem en la nevera.

11- Posem el forn durant 15 minuts a 180ºC, abaixem la temperatura a 120ªC i ho deixem uns 60-70 minuts més, fins que la superfície estigui quallada  i només el centre una mica humit.
12- Ho treiem del forn i quan estigui atemperat li passem un ganivet pel voltant (perquè no tingui tensió) sense desmotllar i deixem mínim 6 hores en nevera.

Per a la buttercream: Batem el sucre glacé amb la mantega a velocitat forta fins que sigui una barreja blanca i esponjosa, hi afegim la Philadelphia i continuem batint (primer suau i anem pujant velocitat) fins que estigui ben cremosa. Incorporem les oreo triturades. S’ha de conservar en nevera, però tapeu-ho amb un film transparent, el film ha de tocar tota la buttercream perquè no s’assequi.

(P.D.: Recpta d’Alma Obregón)

 Elena S

 

Anuncis

One thought on “Cheescake amb mantega de cacauet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s