Xarrup casolà de mojito!

La recepeta del xarrup casolà de mojito de l’Ignacio  és infal·lible. Sempre queda bé i el resultat és deliciós
IMG_5981Ingredients:
1 terrina de xarrup de llimona
1 bon grapat de fulles de menta fresca (si les tenim al balcó o la terrassa millor perquè així segur que seran molt fresques)
1 raig de rom: si es vol més carregat s’hi tira un raig més generós sinó amb mig got per a tota una terrina n’hi prou

1- Deixem que es descongeli el xarrup però no del tot
2- Li tirem les fulles de menta i el raig de rom
3- Es posa en un pot per poder-hi passar la batedora que picarà la menta i emulsionarà el xarrup mentre barreja el rom.
4- Ja es pot abocar en petits vasos o copes i es pot prendre amb una canyeta
5- O es pot tornar a posar a la terrina i dins el congelador ben tapat
IMG_59826- També es pot prendre més congelat i aleshores fem com boles de gelat

Sigui com sigui és molt refrescant, és deliciós i sempre fa festa

Marta

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s