Roses de pasta de full i carabassó

Després de veure les roses de poma i pasta de full que va fer l’Encarna ha provat de fer roses de carabassó i parmesà amb els següents ingredients: pasta de full, carabassó i parmesà.
IMG_7767Ha tallat el carabassó finet com en mitges llunes i l’he escaldat en aigua i sal fins que ha començat a estar tou, 6 o 7 minuts
IMG_7765Mentre el carabassó es refredava i s’escorria l’aigua he estirat la pasta de full i li he fet talls d’uns 3 cms per la part més curta
IMG_7768A continuació li he posat el carabassó sobreposat i que sobresortís per dalt de la tira. He tirat damunt del carabassó parmesà ratllat a casa. La part de sota de la pasta l’he doblegat damunt del carabassó
IMG_7769I un cop doblegat l’he començat a enrotllar per una punta. Quan he tingut una rosa feta l’he posat dins d’un motllo de magdalenes d’anar al forn
IMG_7772Com que s’ha m’ha acabat el carabassó he fet dues roses amb pernil. Quan ja les tenia totes als motllos els hi he tirat més formatge pel damunt i ho he posat el forn uns 20 minuts fins que ha quedat daurat per sota. Una mica més de forn per que es dauressin per dalt, les he tret del forn i les he deixat refredar.
IMG_7773La massa ha agafat la forma del motllo i ha fet cassoleta. I aquí teniu les roses
IMG_7776[1]Estaven francament delicioses i molt suaus i gustoses!

Roser

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s