Pebrots farcits de pasta de formatge

Per fer els pebrots farcits només necessitem:
– pebrots del color que vulgueu ben rentats
– formatge feta
– formatge de sucar el pa, tipus Filadèlfia
– 1 ceba tendra
– Una mica d’anet
Quantitats a ull depenent dels pebrots a farcir
IMG_91561- S’aixafa el formatge feta amb una forquilla i s’hi afegeix el Filadèlfia.
2- Es talla la ceba ben petita (si vol es pot tenir en aigua una estona per a que no piqui però no pica massa)
3- Es tallen les fulles de l’anet ben petites
4- Es barreja tot
5- Es buiden els pebrots guardant la part de la cua i es farceixen tornant a posar la part de dalt que hem tallat
6- Es posen a la nevera una estona per a que el formatge estigui una mica dur
7- Es treuen i es poden servir tallats
IMG_9154És un plat que al meu país, a Romania, es menja molt a l’estiu però es tan bo que en fem tot l’any

Maria

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s