Petites coques de recapta

Molts caps de setmana faig ceba caramelitzada o poxada. Tallo un quilo de cebes en juliana i ho poso en una cassola d’aquestes de ferro a foc molt baix unes 3 hores. Abans de posar la ceba li tiro un raig d’oli i damunt de la ceba una mica de sal. Quan ja ha fet aigüeta li tiro un parell de cullerades de sucre. Quan ja està una mica fosca apago el foc. I la guardo.
L’altre dia, en una placa de pasta de full, vaig posar una base de carabassó tallat finet i a damunt un parell de cullerades de ceba caramelitzada, una mica de pebrot escalivat que havia sobrat i formatge ratllat.
IMG_9276Com que hi ha a qui no li agrada el pebrot hi vaig posar pernil dolç i com que hi ha a qui li agraden les tàperes en vaig posar unes quantes.
Va ser un bon sopar!
IMG_9277

Lurdes

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s