Recuperem. Maionesa sense ou.


Som a l’estiu, temps de calor, i no és qüestió de jugar amb la salmonel·la. Pels que no ho heu provat us proposo la maionesa sense ou. Els ingredients són aquests:
– Mitja tasseta de cafè de llet sencera. Si n’ha de sortir molta posar-hi més llet
– Un polset de sal
– Oli
– Una punteta d’all (opcional)
– Unes gotes de llimona (opcional)
Com es fa:
Es posa la llet i la sal al pot de la batedora i s’engega uns segons per a que s’emulsioni la llet.
S’afegeix l’oli poc a poc fins que agafa consitència
Si ho proveu descobrireu que el que dóna gust a la maionesa no és l’ou (bé, una mica també) sinó l’oli.
Ah! i si en sobra la podeu guardar a la nevera pel vespre o per l’endemà sense perill del mal-bitxo.

Roser

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s