Recuperem. Pastissets de pal

De maig de 2012.
La recepta:

Ingredients:

– 1 pa de pessic (el podeu fer casolà o podeu comprar unes capses preparades que venen als súpers o fins i tot aprofitar algunes magdalenas que han quedat una mica seques…)
– 1 pot  (250 g) de “frosting” de xocolata (als supermercats podeu trobar una crema de xocolata preparada per cobrir pastissos que va molt bé)
– Pals de xupa-xup llargs (tants com pastissets volgeu fer)
– Perletes de xocolata per fondre (dels colors que volgeu)
– Anissets de colors o fideus de xocolata per a la decoració

Elaboració:

  1. Després de fer el pa de pessic i deixar-lo refredar del tot, esmicoleu-lo en un bol.
  2. Aboqueu-hi el “frosting” i barregeu amb una cullera o amb els dits (ben nets!!).
  3. Feu boletes i deixeu-les sobre una safata coverta amb paper de forn. (Surten unes 45-50 boletes)
  4. Foneu les perletes de xocolata al bany maria o al microones.
  5. Suqueu l’extrem dels palets de xupa-xup en la xocolata fosa i després punxeu-los a les boletes de pastís.
  6. Poseu els pastissets de pal al congelador (uns 15 minuts) fins que prenguin consistència.
  7. Suqueu els pastissets de pal en  la xocolata fosa fent-los rodar perquè quedin ben coverts. Treieu-los del bany de xocolata amb compte i ajudeu que deixin l’excés de xocolata amb un copets suaus.
  8. Poseu-hi la decoració que volgueu per sobre (fideuets de xocolata, anissets).
  9. Claveu-los en un bloc d’escuma de poliestirè(són aquells blocs d’escuma verda que venen a les floristeries per clavar la flor seca) perquè s’assequin.
  10. Queden ben bonics posats  tots juntsen un test de terrissa.
  11. Núria
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s